Тел: +381 11 8724 884 | Е-пошта: info@parkingobrenovac.rsЈП "Паркинг сервис" Обреновац

Aлександра-Аце Симовића 2

11500 Обреновац

телефон: 011/8724 884

Контакт е-mail: info@parkingobrenovac.rs